Globale aksjer i ‚Bubble Territory‘ – Men Bitcoin-handelsmenn er ikke raset

Bitcoin

Bitcoin-handelsmenn ble ikke blaserte da det globale aksjemarkedet kommer inn i bobleområdet, ifølge Buffett-indikatoren.

I følge Buffett-indikatoren har det globale aksjemarkedet gått inn i et „boble-territorium“, sier Welt-markedsanalytiker Holger Zschaepitz 9. august. Den nylige sammenhengen mellom Bitcoin og aksjer kan bety at BTC også risikerer et tilbakeslag.

Aksjene har kontinuerlig økt de siste ukene, av den økende appetitten for risikofylte eiendeler. Den siste måneden steg Dow Jones Industrial Average (DJIA) fra 25 706 poeng til 27,433, med 6,7%.

Hvorfor aksjer viser antydninger til en boble, og hvordan det kan påvirke Bitcoin

Buffett-indikatoren måler aksjemarkedets verdsettelse ved å dele markedsandelen med USAs BNP. Den prøver å finne en rettferdig verdsettelse av aksjer i forhold til den amerikanske økonomien. Når indikatoren er over 100, signaliserer den at aksjemarkedet er på vei inn i bobleområdet.

Siden april, etter at pandemien begynte, økte amerikanske aksjer på grunn av gunstige markedsforhold og multitriljon dollar stimulans. Spesielt bedre enn tech-aksjer betydelig resten av aksjemarkedet og presset markedet oppover.

På grunn av forskjellige makrofaktorer er verdivurderingen av tech-aksjer på et historisk høyt nivå, relativt til inntektene. Følgelig kom globale markeder inn i bobleområdet for første gang i 2018. Zschaepitz sa :

“Globale aksjemarkeder har truffet en annen milepæl. Alle aksjer som nå er verdt mer enn 100% av verdens BNP for første gang siden 2018, peker på strakte verdivurderinger. For Warren Buffett betyr en markedsandel til BNP> 100% aksjer i bobleområdet. „

Det er ingen avgjørende kobling mellom aksjer og Bitcoin annet enn at BTC har fulgt trenden med aksjer de siste fire månedene. Data fra Skew viser at siden begynnelsen av juli liknet Bitcoin nær ytelsen til S&P 500.

Hvis aksjer begynner å falle når investorene søker sikkerhet i obligasjoner og statskasser som frykter et overvurdert marked, kan det påvirke Bitcoin negativt. Momentumet i aksjemarkedet er fortsatt sterkt, og i løpet av en bullish trend kan markedet forbli overopphetet i lengre perioder.

Analytikere er ikke opptatt av BTC på kort sikt

På kort sikt forventer analytikere generelt en oppgang på grunn av en midlertidig pigg i shorts. Bitcoin har en tendens til å se en kort klemme når handelsmenn begynner å kortsiktig kortsiktig med markedet med overdrevent utnyttede kontrakter under konsolidering.

En pseudonym handelsmann kjent som Byzantine General antydet at en opptrend er sannsynligvis ettersom mange handelsmenn har korte stillinger.

Et diagram for likvidasjonsnivå i Bitcoin antyder at avviklingsprisene for et stort antall shorts er til stede på rundt 11 800 dollar. For kjøpere har korte avviklingsnivåer likviditet, og hvaler har insentiv til å søke likviditet på høyere nivåer.

Markedsstrukturen kan føre til at Bitcoin rally mot $ 11.800 til $ 12.000 området på kort sikt hvis kjøpere flytter til å avvikle altfor utnyttede korte kontrakter. En annen pseudonym handelsmann med navnet “Satoshi Flipper” sa at BTC ser ut til å se en “klar konsolidering før neste etappe for BTC.”