Jack Dorsey forpligter $ 1 mio til Coin Center oven på Grayscales donation på $ 2 mio

Reading time:

Den DC-baserede advokatgruppe skaffede bare millioner til sin igangværende forskning og lobbyindsats. Her er hvordan tallene brød sammen.

2021 er ved at blive et generøst år for kryptokurrency donationer

Onsdag meddelte Coin Center , den førende nonprofitorganisation med kryptovaluta i Washington, DC, at det havde skaffet millioner i yderligere finansiering fra højt profilerede navne i kryptoindustrien.

Jerry Brito, Coin Centers administrerende direktør, tweetede, at hans organisation havde modtaget donationer nok til at kræve $ 1 million i matchede bidrag fra Grayscale Investments , verdens største kryptofondsforvalter.

For mindre end tre uger siden meddelte Grayscale, at de havde doneret $ 1 million til advokatgruppen og lovede yderligere $ 1 million i matchede bidrag. Et par dage senere meddelte den digitale valutaudveksling Kraken, at den lovede $ 100.000 til Coin Center .

Den mest bemærkelsesværdige nyhedsartikel kom måske i en opfølgende tweet, da Brito bekræftede, at Twitter-administrerende direktør Jack Dorsey donerede $ 1 million til advokatgruppen

”Vi var næsten til vores mål for matchningskampagnen, da han satte os over toppen og derefter nogle,” sagde han.

Dorsey står også bag Square, hvis mobilbetalingsapp giver brugerne mulighed for at købe og sælge Bitcoin . Square er også en af de største virksomhedsejere af BTC med 4.709 enheder af den virtuelle valuta på sine bøger. Det svarer til næsten 210 millioner dollars i nutidens værdi.

Coin Centers fortalervirksomhed er i stigende grad fokuseret på at fremme økonomisk privatliv og „fornuftig skattepolitik“, ifølge Neeraj Agrawal, organisationens kommunikationsdirektør.

Kryptosamfundet er kendt for sin generøsitet, især i kølvandet på tyremarkedet 2017-18, hvor millioner af mennesker over hele verden tjente en formue ved at investere i digitale aktiver. Virksomheder som The Giving Block gør det lettere for organisationer at acceptere donationer af digital valuta.

Giving Block offentliggjorde for nylig tre jobannoncer på sin hjemmeside, hvilket afspejler væksten i kryptodonationsindustrien.