ProfitFarmers‘ Crypto CopyTrading Review: Meer winst, minder tijd?

Reading time:

ProfitFarmers‘ Crypto CopyTrading Review: Meer winst, minder tijd?

Hé daar Crypto Trader! Vandaag ben ik een eerste van het soort Crypto Copy-Trading Tool aan het bekijken die beweert dat het uw handelsactiviteit naar het volgende niveau kan brengen.

Ik heb tientallen verschillende handelstools, robots en systemen gebruikt om mijn handel te optimaliseren en dit is een van mijn favorieten.

Voel je vrij om die „overnachten als miljonair“ Bitcoin Trader systemen, autohandelsbots of onbetrouwbare indicatoren te testen. Maar als ik jou was, zou ik alleen maar kiezen voor een systeem dat bewijst dat het je handel makkelijker, sneller en winstgevender kan maken.

Wat is ProfitFarmers?

ProfitFarmers is een handelstool op abonnementsbasis die handelssignalen produceert (volledige instructies voor het verhandelen van een bepaald muntpaar).

U kunt deze handelssignalen volgen en kopiëren met een paar klikken, waardoor het mogelijk is om >5 transacties per dag uit te voeren!

De software van ProfitFarmers integreert met de Binance Exchange, zodat alle signalen die u kopieert via uw eigen Binance-account verlopen.

Ze zijn trots op een „Absoluut GEEN commissies of vergoedingen“ beleid, waardoor handelaren een betere kans krijgen om te verdienen.

U kunt met een gerust hart meedoen omdat ze een 100% geld terug garantie bieden als hun platform niet elke maand een bepaalde hoeveelheid winstgevende handelssignalen aanbiedt.

Bekijk deze 2 minuten durende video van Matthew Tansley, ProfitFarmers Founder, om precies te begrijpen wat het systeem is en doet.

Als u meer wilt weten, kunt u hier een meer diepgaande uitleg zien.

Voor wie is ProfitFarmers?

„ProfitFarmers is gebouwd voor iedereen die consequent meer winstgevende cryptocurrency trades wil maken met minder stress, minder tijd en minder emotionele turbulentie in het proces,“ – Matthew Tansley, Oprichter van ProfitFarmers.

Dat is een vrij gewaagde uitspraak van Tansley, dus laten we eens goed kijken naar hoe ProfitFarmers de grootste problemen met betrekking tot de handel aanpakt:
Moeilijkheid nr. 1: Het vinden van winstgevende handelskansen op een regelmatige basis.

De kwestie:

Het vinden van goede handelsmogelijkheden vereist vaak jaren ervaring en uren van analyse en onderzoek. Het ergste van alles is dat u gemakkelijk urenlang, uw meest waardevolle bron, kunt besteden aan onderzoek om alleen maar geld te verliezen op uw transacties.

ProfitFarmers oplossing:

High-probability Trading Signals gemaakt voor u door hun software en deskundige handelaren 24/7.

ProfitFarmers‘ algoritme scant meerdere datapunten over elk muntpaar dat beschikbaar is op Binance exchange 24/7. Alleen de beste kansen worden uitgezocht door deskundige handelaren, geformatteerd in ‚Trading Signals‘ en klaar voor gebruik op het dashboard van ProfitFarmers geplaatst.

Met een 78% historisch signaal win-tarief, en een geld-terug-garantie als het ooit onder de 60% komt, is er echt geen reden meer voor u om urenlang eindeloos in de prijsgrafieken te staren!
Moeilijkheidsgraad #2: Het uitvoeren van uw transacties; FOMO, Koersalarmen, Stress, Fouten.

Het probleem:

Als u eenmaal een potentieel winstgevende transactie hebt gevonden, moet u nog steeds een ongedefinieerde tijd besteden aan het uitvoeren ervan op een beurs.

Dit betekent dat u zich voortdurend zorgen moet maken over de prijzen, dat u een koersalarm moet instellen (die onvermijdelijk om 4 uur ’s ochtends afgaat…) en dat u zich uiteindelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week moet inspannen.

Bovendien heeft bijna elke handelaar op een bepaald moment geld verloren door simpelweg op de verkeerde knoppen te klikken op het verkeerde moment. Problemen met ‚vette vingers‘ zijn altijd een zorg.

Ja, geen goed plan…

ProfitFarmers oplossing:

Integratie met Binance Exchange om het kopiëren van hun handelssignalen te automatiseren van Entry to Exit.

Door de API-integratie van ProfitFarmers met Binance is hun software in staat om namens u handelsorders te plaatsen. Dit maakt het ‚kopiëren‘ van hun handelssignalen uiterst eenvoudig, want het enige wat u hoeft te doen is een signaal te kiezen uit het dashboard, het bedrag in te voeren waarmee u wilt handelen en op bevestigen te drukken.

Nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw lopende transacties! Hun software volgt de koersbewegingen, wachtend om actie voor u te ondernemen tegen de best mogelijke prijs.

Dit omvat zelfs een stop-loss, die uw transactie zal afsluiten als de prijzen de verkeerde kant op gaan – een geweldige manier om grote, onverwachte verliezen te voorkomen.

We zullen verderop in detail bekijken hoe deze autotransactiefunctie werkt.

Disclaimer: De integratie van ProfitFarmers met Binance stelt hen NIET in staat om uw geld op elk moment op te nemen of over te maken. Geen enkel bedrag van uw handelskapitaal gaat ooit via ProfitFarmers. U heeft te allen tijde de volledige controle over uw kapitaal.
Moeilijkheidsgraad #3: Om winstgevend te kunnen handelen, heeft u een uitgebreide hoeveelheid kennis en ervaring nodig.

De kwestie:

Laten we eerlijk zijn, handel is niet gemakkelijk. Van het leren over grafiekanalyse, verschillende strategieën, en (misschien wel de moeilijkste) het beheersen van je emoties, is cryptocurrency trading een vaardigheid die veel tijd en energie vergt om te perfectioneren (als er zoiets bestaat).