Singapore julkistaa kaksi uutta kryptovaluuttaindeksiä

Reading time:

Singapore haluaa tulla salauksen johtajaksi auttamalla asettamaan hintanormit sekä bitcoinille että Ethereumille, joka on kaksi suurinta digitaalista valuuttaa. Singapore Exchange Ltd. on äskettäin ilmoittanut perustavansa kaksi uutta salausindeksiä auttamaan paikallisia ja kansainvälisiä kauppiaita ymmärtämään paremmin molempien omaisuuserien hintoja ja tekemään sieltä älykkäämpiä kaupankäyntipäätöksiä.

Singapore näyttää johtavan salaustaistelua

Indeksit tunnetaan nimellä iEdge Bitcoin Index ja iEdge Ethereum Index. He käyttävät tietoja ja alustoja, kuten Crypto Compare, antamaan kauppiaille käsityksen siitä, mihin bitcoin ja ETH ovat menossa. Se antaa myös muille kuin Aasiassa sijaitseville globaaleille kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa aikaisessa vaiheessa maanosan tunneilla ja aikavyöhykkeillä, joka toimii kauan ennen kuin muut kansat heräävät.

Singaporen tavoite on samoilla tasoilla kuin monet muutkin Aasian maat. Se haluaa saada vahvan käden siitä, mihin bitcoin ja Bitcoin Billionaire menevät tulevina kuukausina, ja toistaiseksi Aasia on osoittautunut hallitsevaksi alueeksi tässä suhteessa, ja Kiinan kaltaiset kansakunnat hallitsevat suurta osaa maailman bitcoinista ja salauksen louhinnasta. esimerkki. On arvioitu, että noin 65 prosenttia uusien salausyksiköiden purkamiseen käytetystä voimasta tulee Kiinasta. Vertaa tätä lukua yhtä vahvaan ja kilpailukykyiseen kansakuntaan Yhdysvalloissa, joka lehdistössä vain noin seitsemän prosenttia.

Mutta vaikka Aasia on aina ollut vahva salaustoiminnassa, maanosa on kokenut useita pudotuksia tai kompastumisia matkan varrella, kuten esimerkiksi Etelä-Korean tapauksessa, joka oli jossain vaiheessa vastuussa yli neljänneksestä maailman päivittäisestä päivästä digitaaliset kaupat. Nyt Etelä-Korea ja Kiina ovat joutuneet useiden uusien asetusten ja muutosten uhreiksi, jotka ovat pyrkineet asettamaan rajat sille, mitä salakirjoittajat voivat tehdä, ja sen seurauksena monet näiden maiden kerran esittämistä korkeista kaupankäyntiluvuista ovat hukkaan menneet.

Missä muut maat kuuluvat salaukseen, toiset nousevat

Tämä on sittemmin tasoittanut tietä Venäjän kaltaisille alueille pääsyn salausmaailmaan. Venäjällä on pitkään ollut salakirjojen vastainen asenne, mutta maa on äskettäin pannut täytäntöön uuden lainsäädännön, joka estää ihmisiä käyttämästä salausta tavaroiden ja palveluiden ostamiseen (mihin he on suunniteltu), mutta antaa heille mahdollisuuden harjoittaa spekulatiivista kauppaa. Tämä tarkoittaa, että venäläisillä on pian pääsy kauppapörsseihin ja muihin alustoihin, joiden avulla he voivat myydä ja ostaa salausyksiköitä haluamallaan tavalla.

Molemmat Singaporen indeksit hyödyntävät myös tietoja useilta johtavilta salausalustoilta, kuten Kraken, Coinbase, Bitfinex ja Liquid, jotta kauppiaat saisivat korkeimmat hinnat ja digitaalisen kaupankäynnin datan. Tällä hetkellä indeksit on asetettu siirtymään reaaliaikaisiin arvoihin sekä bitcoinille että Ethereumille noin kahdessa kuukaudessa.